Review:: Bioderma Sensibio Light Soothing Cream

by - Tuesday, October 09, 2012

Pēc vakardienas vilšanās (lielā daļa cilvēku zin ar ko..) šodien nemaz nebija vēlēšanas rakstīt kaut ko blogā.. Bet nu besis nedaudz ir pārgājis un es ceru ka viss nokārtosies. Pie kam manā dzīvē pēdējā laikā notiek ne visai labas lietas, protams ka tas viss atstāj savu iespaidu..


Well, I'm not in a mood to write reviews for beauty products right now. It's so much (not really good is going on in my life, I really hate this year's events so far..). But I hope it will not last for ever.. I will survive!!!


Bet nu pietiek ar slikto!!!
Enough with bad things!!!
Šodien rakstīšu atsauksmi par manu dienas un nakts krēmu Bioderma Sensibio Light Soothing Cream. Atklāju to pēc kādas guru atsauksmes Youtub'ā. Tieši tajā laikā bija atlaide aptiekās Bioderma Sensibio līnijai, izdomāju pamēģināt. Man nepatīk jebkāda smarža sejas kosmētiskajos līdzekļos. Tāpēc biju priecīga uzzināt ka šī līnija ir izstrādāta tādiem cilvēkiem kā es un smaržas tai nav. Uzklājas tas ļoti viegli, pēc lietošanas uz sejas nav "plēves" sajūtas. Krēmam ir vieglā tekstūra, kas ļoti ātri iesūcas. Pavasara/rudens sezonā tas mitrina ādu ļoti labi, tomēr ziemas laikā man ir nepieciešams vairāk mitrinošs krēms, jo āda man paliek ļoti sausa. Lietoju to kopš aprīļa un pagaidām neplānoju to mainīt uz kādu citu krēmu.
Iesāku to pamēģināt meitenēm ar sauso ādu. Labs produkts savā cenu kategorijā.


Today's review is about Bioderma Sensibio Light Soothing Cream. Found this cream in after one blogger's review. That month it was Bioderma discount month in drugstores, so I bought this cream. I really like that this cream has no scent in it and it is for sensitive skin, which I own. Using it as my day and night moisturizer. It applies really smoothly, it is non-greasy and sinks into the skin fast. This one is good for Spring/Fall season, but as my skin becomes dryer, I need another more moisturizer cream in winter. 
If you have dry and sensitive skin, you really should give a try to this cream!


Cena/Price :: Cenu es neatceros, jo parasti pērku Bioderma aptiekās, kad ir akcijas.
Price I don't remember, I'm buying Bioderma only with discounts..

Starp citu, Benu aptiekā oktobris ir Bioderma mēnesis, atlaide ar klienta karti ir 20%.


You May Also Like

6 comments

  1. Jap,vakardiena bija smaga,bet shodien jau viss pamazam bidas uz priekshu.Vai redzeji teemu cosmo.lv?Biodermas produkti laikam ir labi,planoju iegadaties kaut ko no Sebium linijas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja, redzēju cosmo.lv tēmu, bet šovakar vēl nebiju lasījusi papildinājumus. Nezinu kā tev ar adorebox, es no viņiem pieprasīju naudu arī par saņemto kastīti, ceru visu naudu atgūt!
      man no Bioderma Sensibio vēl ir acu krēms, atsauksmi vēlāk uzrakstīšu. Tagad ciemos ir māsa ar bērniem un man nepietiek laika blogam :)

      Delete
    2. Zemāk pievienošu saiti, kur ir jauna tēma, ar adorebox paskaidrojumiem, ja nu gadījumā neesi redzējusi.
      Es viņiem šodien uzrakstīju e-pastu, risinam šo jautājumu pagaidām, bet nu naudu par turpmākajām kastītēm noteikti būs jāprasa atpakaļ!

      http://cosmo.lv/forums/topic/125855-septembra-adore-box/

      Delete
    3. paspēju jau palasīt šo tēmu.. nu paskaidrojums ir nekāds manuprāt. tas ir parādījies lielas neapmierinātības dēļ. ja neviens neko nerakstītu, nekas nemainītos.. ceru ka viņi mainīs servisa kvalitāti, bet es neko no viņiem nesūtīšu pāris mēnešus noteikti!
      bet šis kastes ir nieks, kas dzīve notiek, ir daudz kas cits, man šis gads ir galīgi slikts.. gaidu kad beigsies :)
      rīt eju uz Stokmannu, ceru papildināt savus kosmētiskus krājumus :D

      Delete
    4. Piekrītu, ka paskaidrojums ir nekāds, pat atvainošanās nav izteikta normāli!!!!
      Protams, ka tās kastes ir nieks, dzīvē ir daudz vairāk problēmu, bet vienalga, es principiāli, nevienam neļaušu sevi čakarēt!
      Veiksmīgi tev rīt "sapirkties"! :D Vajag taču sevi papriecēt pēc vakardienas vilšanās!Es arī plānoju, ka vajadzētu aizlaizt uz kādu kosmētikas veikalu un uztaisīt sev "svētkus"!!! :D

      P.S.
      Lai ari kādas problēmas ir, jādomā pozitīvi, pēc melnās strīpas, vienmēr būs baltā! :)) Galvu augšā! ;)

      Delete
    5. paldies!
      ceru, ka rītdien būs laiks parādīt pirkumus :)

      Delete