Review:: Born Lippy stick lip balm – Pomegranate

by - Monday, August 20, 2012


Aptuveni gadu atpakaļ ir parādījies veikalos šīs lūpu balzāms, tā kā es jau ilgi lietoju līdzīgo produktu tikai bundžiņā izdomāju ka vajadzēto to nopirkt.
Ražotājs par šo produktu saka ka šīs ir pirmais balzāms ar toņi. Pēc būtības tam būtu jābūt līdzīgām Revlon lūpu sviestkrēms, bet tas nemaz nav tām līdzīgs. Revlon ir vairāk kā lūpu krāsa ar mitrinošu efektu, bet Body Shop ir mitrinošs balzāms, kas manam lūpam nedod nekādas krāsas. Bet no The Body Shop mitrinošā zīmulīša es negaidīju lupu krāsas efektu, man tieši bija vajadzīgs lūpu mitrinošs produkts.Šīs produkts ir ļoti labs lūpu balzāms ar mitrinošu efektu. Tas smaržo kā granātābols, man ļoti patīk smarža, nav uzbāzīga. Un šāda veida lūpu produktu ļoti ērti lietot – pirksti ir tīri un to var izmantot kad vien sagribēsies.
Parasti lietoju to pirms gulētiešanas, no rīta manas lūpas ļoti maigas, nav nepieciešams lietot skrubi.
Ja meklējāt lūpu produktu kas lieliski mitrina lūpas, tad jums būtu jāpamēģina šīs.




About a year ago The Body Shop released this product. At that time I was using similar product from the body shop, but it was in pot and I thought I need to buy and try this out.
The producer says that this lip balm in a stick will give to your lips a pop of color. Generally, this lip product supposed to work as a Revlon lip butter, but this one is not like it. Revlon lip butter is like a lipstick with hydrating effect, but Body Shop lip balm is just a lip balm, which hydrates my lips very well, but it's not giving a pop of color to it. But I wasn't expecting a “lipstick" effect: from this balm, I've wanted a lip balm and this is a great lip balm with moisturizing effect. I love it! The scent is amazing. This one smells like a pomegranate and it is more convenient to use lip balm in a stick then in a pot. Using it before sleep and in the morning my lips are so soft.
If you are looking for a great moisturizer you should try this lip balm.



Paldies ka izlasījāt!
Thank you for your time!



You May Also Like

0 comments