Review:: Where to Shop in the Center of Riga

by - Wednesday, August 15, 2012

Hello EveryOne!

This post will be more interesting to Latvian readers. In it, it will be written about shopping tour in one street of Riga – Dzirnavu street.
Sorry, but today it will be only in Latvian. Till next time ;). More review coming soon.

Sveiks visiem!

Šodien biju pilsētas centrā, vienkārši gribētos pastaigāties, bet sanāca tā, ka izdomāju izveidot rakstu par to, kādus veikalus var atrast uz Dzirnavu ielas. Izrādās diezgan daudz veikalu ir lai iepirktos.

Sāksim ceļu pa Dzirnavu ielu no Brīvības ielas puses. Viens no pirmajiem veikaliem ir T/C Galerija Rīga (Dzirnavu iela 67). Šajā tirdzniecības centrā pirmajā stāvā mēs atradīsim veikalus The Body Shop, Soap Manufacture Riga un Kristiana. Savukārt, trešajā stāvā ir mans mīļakais veikals Oniks Beta. Par The Body Shop, Soap Manufacture Riga un Kristiana veikaliem droši vien visi ir lietas kursā. Preču klāsts visos veikalos praktiski ir vienāds. 


Tagad par Oniks Beta. Šo veikalu atklāju tieši tad kad atvēries šīs tirdzniecības centrs. Tajā var iegādāties O.P.I, Orly, China Glaze, Sparitual produktus. Ne tikai nagu lakas, bet arī gelish lakas, vīles un visus parējos aksesuārus priekš manikīra. Kas man visvairāk patīk šajā veikalā – viņi nesadala savus pircējus uz profesionāliem un amatieriem. Cenas priekš visiem ir vienādas. Veikalam ir daži trūkumi - jaunas kolekcijas parādas ne visai operatīvi, konsultanti par tām nemaz nav dzirdējuši un krēmveida produktiem nav testeru. Foto neesmu uztaisījusi, jo vienkārši gāju garam un par tam nepadomāju.


Nākamā pietura ir veikals LUSH (Dzirnavu iela 70). Par šo veikalu uzzināju nejauši decembrī, TC Mols bija iepazīšanas stends un meitene-konsultante pateica ka veikals ir atvēries. Nezinu, kā tur meitenes strādā, tur ir tik ķīmiskā smarža, es tajā veikalā nevaru izturēt par 10 minūtes, bet konsultanti tur pavada visu dienu. Pie kam, es nezinu kā viņi plāno turpināt savu darbību bez nekādas reklāmas ne internetā, ne televīzijā. Iegriezos tajā pāris reizes un biju vienīgais pircējs. Daudziem cilvēkiem patīk Lush produkcija, man no viņu preču klāsta patīk tikai lūpu skrubi un cietas masāžas eļļas. Tagad arī ir pieejams interneta veikals, bet kosmētiskus līdzekļus ar specifisku smaržu es nebūtu pirkusi internetā.

Tagad nedaudz paiesim uz priekšu un pēc tam nedaudz noiesim no Dzirnavu ielas uz Kr. Barona ielu. Tur atrodas veikals Eurokos (Kr. Barona 24/26). Šis veikals ir mūsu Drogas analogs tikai tas ienācis pie mums no Lietuvas. Ja nebūtu lasījusi Latvijas meiteņu blogus nemaz neuzzinātu ka tas eksistē. Līdz šim biju apmeklējusi šo veikalu Lietuvā un šodien iegāju veikalā Rīgā.Šis veikals ir vienīgā vieta, kur var iegādāties CATRICE produkciju Latvijā. Tur vēl pieejamā kosmētika Gosh, Prestige, Wet 'n wild. Neko sev tur nenopirku, jo vienkārši iegāju apskatīties “kas lācītim vēderā”.


Tālāk atgriežamies uz Dzirnavu ielas, ejot tālāk līdz Dzirnavu ielai 92 (veikals maina savu atrašanas vietu uz Lāčplēša 41 tuvākajā laikā) uz veikalu NAIS Cosmetics. Šīs ir veikals manikīra meistariem. Tur ir atrodamā Nais firmas kosmētika – nagu lakas, instrumenti. Uzzināju par šo veikalu šopavasar Beauty Expo izstādē.

Pēdējā pietura ir veikals “Frizieru serviss”, veikals kur arī parastais cilvēks var iegādāties profesionālo kosmētiku matiem. Piemēram, Paul Mitchell preces tur ir lētākas nekā Stockmann veikalā. Patīk attieksme, ja pat neesi profesionāls tev palīdzes atsaucīgas konsultantes. Protams tur ir tādi produkti, kurus var iegādāties tikai frizieri. Bet mana māsīca ir frizieris un ik pa laikam mēs kopā iegriežamies šajā veikalā. Pašlaik veikalā ir akcija visam preču klāstam atlaide 10% (10 gadu jubileja Frizieru servisam līdz augusta beigām). Un es tur redzēju ļoti interesantus kosmētikas somas-keisus. Cenu nepajautāju, citādi varēju iegādāties sev jauno somu... Ko tur var iegādāties – jau minētais Paul Mitchell, Schwarckopf professional, Revlon Professional, Londa Professional, L'oreal professional, TIGI un daudz ko citu. Ir arī pieejami produkti manikīra meistariem.

Ar šo iepirkšanas gājiens pa vienu no Rīgas ielām ir beidzies.
Paldies ka izlasījāt!




You May Also Like

0 comments