Review:: Lush Lip scrubs - Bubblegum & Sweet lips

by - Saturday, September 08, 2012

Šodien es izdomāju turpināt lūpu kopšanas līdzekļu tematu. Šodienas raksts ir par lūpu skrubiem.
Tagad atkal sāksies – nav jāpērk lūpu skubis, var mājās uztaisīt no medus un cukura.. Bet ir brīži, kad nav tam laika! Tāpēc es izvēlos Lush skrubjus.

Today I decided to write more about lip products, more like lip care products. Yeah, yeah, I know, that lip scrubs can be made at home using honey and sugar.. But I prefer to use Lush lip scrubs. It is convenient to use when you are running out of time an you want your lips to look perfect.


Sākumā nopirku Lush skrubi Bubblegum vēl tad, kad nebija pie mums Lush veikala. Pasūtīju caur eBay un biju vīlusies. Lasīju daudz labu atsauksmju par šo produktu un īpaši bija bija minēta tā smarža.. Kamēr skrubis brauca pie manis, no tā kaut kas bija izlejies, visa paka smaržoja pēc skrubja un bija slapja.. Pie kam, smaržo tas ļoti ķīmiski.. Bet izpilda savas funkcijas ļoti labi. Tāpēc, kad parādījies Lush veikals pie mums, es nopirku otro skrubi – Sweet lips, kas smaržo pēc piena šokolādes.

Lush Bubblegum Lip scrub

The first scrub from Lush I've bought from eBay, 'cause Lush shop was not opened in Latvia yet. And I didn't really liked the smell of it, it was really chemical and bothering. But it worked really well, I liked how my lips felt after I used it. So when Lush shop finally was open, I thought I should give a try to another lip scrubs – Sweet lips. It smells so amazing – like milk chocolate.

Lush Sweet lips Lip Scrub

Lietoju skrubi reizi nedēļā, jo tas ir diezgan raupjš. Uzklāju uz lūpām, nedaudz to iestrādāju tajās un noņemu ar ūdeni. Pēc skrubja lietošanas parasti uzklāju uz lūpām lūpu sviestkrēmu vai balzāmu no Body shop.
Man ir vēl viens lūpu skrubis - no The Body Shop, bet par to es rakstīšu atsevišķi, jo tas man ir īpašs, ar to ir sākusies manā straujā aizraušanas ar kosmētiku :).

I am using lip scrub once per week, 'cause it's so rough. Taking a pea-sized amount and applying it to my lips. The excess I'm taking off with water, I don't like to eat the excess of the scrub as Lush offers. After I used it to soften my lips more, I'm usually applying lip balm on it.
I have one more scrub, it's from The Body Shop, but I'm planning to review it separately, 'cause it's special for me. That scrub has begun my make up obsession :).

Cena/Price 4.80Ls/25gr (~$10.00/25gr)
Paldies ka izlasījāt!
Thank you for your time!


You May Also Like

0 comments