Review:: Bioderma Photoderm After Sun Moisturizing milk

by - Thursday, August 16, 2012

Vasara gandrīz ir cauri, tāpēc ir laiks uzrakstīt apskatus par lietotiem kosmētiskiem līdzekļiem vasaras periodā.
Šodienas raksts būs par Bioderma Photoderm pieniņu pēc sauļošanās. Savējo ieguvu kā dāvanu pēc trīs Bioderma produktu nopirkšanas ar lielu daudzumu paraudziņu :). Tas ir iedegumu veicinošs ādas kopšanas līdzeklis visiem ādas tipiem, kuru var izmantot arī ka sejas krēmu.

The summer is almost over, that's why it's time to write post about used cosmetics in the summer time.
Today's post is about Bioderma Photoderm After Sun Moisturizing milk. I've got mine as a gift for a 3 Bioderma products purchase, also got tone of Bioderma samples :). It prolongs and soothes the tan and suitable for all skin types. It can be used as a face cream.


Vasaras sākumā nebiju lietojusi sejas krēmu ar lielu aizsardzības faktoru un dabūju sejas ādas apdegumu (stulbi vai nē?!), mēģināju dažādus krēmus, bet neviens nav palīdzējis. Tad es atcerējos ka man ir uzdāvināts šis krēms un ir laiks to izmēģināt, varbūt palīdzes. Uzklāju uz sejas pirms gulētiešanas, no rīta sārtums pazudis un sejai parādījies iedegums. Parasti man nepatīk krēmi, kurus uzklāju uz sejas ar smaržu, bet šis smaržo tik atsvaidzinoši. Un patiešam labi mitrina manu ādu. Lietoju katru reizi pēc sauļošanas. Noteikti nopirkšu vēl, kad šīs beigsies.


In the beginning of summer I haven't used face cream with high sun protection and I've got sunburn (not smart, right?!). So, I've tried different after sun creams, but no one helped me. I've remembered, that I have this milk and it's time to try this out, maybe it will help. Used it on my skin before sleep and in the morning my skin looked great and a bit tanned. Usually I don't like face creams with a perfume in it, but this milk smells amazingly fresh and really moisturizes skin. Used it every time after sun bathes. Probably I will buy another one after this will be over.

Paldies ka izlasījāt!
Thank you for your time!




You May Also Like

2 comments

  1. Paldies par atsauksmi!
    Vai esi lietojusi kādu no šīs sērijas saules aizsargrēmiem? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. paldies par komentāru!
      nē neesmu lietojusi šos aizsargkrēmus jo bija jāizlieto citas..
      Plānoju tos nopirkt nākamgad

      Delete