Review:: Make Up For Ever Aqua Rouge N 8

by - Saturday, September 22, 2012

Sveikas!/ Hello sweeties!

Katrai sievietei kosmētikas somā ir jābūt sarkanajai lūpu krāsai. Katram gadījumam.. Pie kam, es vēlētos, lai šī lūpu krāsa paliktu pēc skūpsta uz manām lūpām, nevis uz cita cilvēka lūpam vai vaiga. Tādā lūpu krāsa pastāv. Tas ir MUFE Aqua Rouge N 8 Iconic Red.
Ilgi domāju pirkt vai nē, pēc pāris dienām pēc semināra iegriezos veikalā ar vīru-sponsoru, kurš pateicis, ka lūpu krāsu jāpērk :D. Ja sponsors ar mieru, tam ir jābūt. :D


In every women's cosmetic bag have to be a red lipstick. For any reasons.. And this have to be smudge proof, kiss proof. Such lipstick exists! This is Make Up For Ever Aqua Rouge #8 Iconic Red.
Firstly, I didn't wanted to buy this lipstick and I went to the counter with my hubby, who said why not to buy it? And I've bought it!! And I really love this lipstick.


Aqua Rouge ir ūdensizturīga lūpu krāsa, kura turas uz lūpām ultra ilgi. Tā ir ļoti labi pigmentēta. Tā sastāv no divām pusēm - pati lūpu krāsa un laka, kas palīdz ilgāk turēties lūpu krāsai. Ir 12 lūpu krāsu toņi kolekcijā.

Aqua Rouge is a waterproof, ultra long lasting lip color, which is highly pigmented. Lineup has 12 shades of lipstick. Lipstick is divided to two pieces - lipstick and a clear top coat, which helps to lock the lipstick on the lips.


Es neesmu labs draugs sarkanajai lūpu krāsai un makro parāda visas uzklāšanas kļūdas, tā kā sorry par foto... Tagad par lūpu ilgnoturību - lūpu krāsa turas ļoti labi, var iedzert kafiju un tā paliek uz lūpām, tā nesausina lūpas, bet tiklīdz jūs ēdāt kaut ko, kas satur eļļu, lūpu krāsa sāk nonākt... Tā kā ja vajag noņemt lūpu krāsu, to mierīgi var noņemt ar eļļu saturošiem produktiem. Pārbaudīju arī vai noņemas ar manu Bioderma H2O, nē, tas nepalīdz..


Well, I not a best friend with a red lipstick.. And macro shows all the mistakes I've made applying lipstick, so sorry for the pics.. Now, let's talk about it long lasting effect - lipstick stays on the lips 'till you'll eat something which contains oil.. Checked it several times. Lipstick is really good, it doesn't dry out my lips, I can drink coffee or tea, it will stay, but if I'll eat something like cheeseburger, it will come off.. 

Kopumā šī lūpu krāsa ir ļoti labs produkts. Un es rekomendēju to izmēģināt. Lūpu krāsa ir ļoti laba priekš kāzām. Tā paliks uz līgavas lūpām visu dienu un lūpas izskatīsies vienreizēji!
To var iegādāties salonā Poeticā.

Price/ Cena :: LVL 17.90


Overall, this is a great product and I recommend it to everyone!!! This lipstick is amazing!!! It can last all day long. This is a great product for wedding time, lips will look perfect!!!

Paldies par veltīto laiku!
Thank you for your time!


You May Also Like

8 comments

  1. Вау) очень красивая) Но дорогая)

    ReplyDelete
    Replies
    1. да, цена кусается.. у меня еще до февраля есть скидочная карта на 25%, так что не так много я платила за нее.
      а вообще она стоит своих денег!
      чуть позже, на неделе обещаю сделать обзор на другой тон помады :)

      Delete
  2. красивая) помню этот пост с Косметисты)
    при близком рассмотрении немного не ровно да легла?

    ReplyDelete
    Replies
    1. я губы не отскрабила перед нанесением, поэтому и неровно легла. А на косметисте меня еще заставили пост переделывать. А там был пост о двух помадах, смывается помада только маслом, перекрашивала, и это тоже повлияло на то как она легла :)))

      Delete
    2. а зачем переделывать то??

      Delete
    3. у меня фото были со вспышкой, потребовали без нее. на самом деле все посты, которые кому-то из модераторов чем-то мешают, их убирают в черновики под любым предлогом..

      Delete
  3. Aijassecret.comOctober 24, 2014

    Internetā ieraudzīju, ka MUFE ir noturīgas šķidras lūpu krāsas, uzreiz meklēju tavā blogā apskatu. :) Un atradu! Interesanti vai ir kādi noturīgi toņi ikdienai? :) Šis sarkanais ļoti skaists.

    ReplyDelete
  4. Ir ir :)), no laika, kad lūpu krāsas iznāca, parādījās vēl jauni toņi.

    ReplyDelete