Micro Haul :)

by - Wednesday, October 10, 2012

Nu, tā kā šodien ir sākušās Trakas dienas Stokmannā, es izdomāju aizbraukt paskatīties kas varētu man patikt :). Nedaudz pastatīšu par to ko es parasti pērku Trakajās dienās, tad jau pastāstīšu par nopirkto make up'u.


For 4 days in shopping center Stockmann are "Crazy days". There are huge discounts on clothes, make up, grocery and products for home. So I went there and bought some stuff for home, what I don't think is interesting to show in my blog and some beauty stuff, actually, just one peace of make up.


Parasti Trakajās dienās labas cenas ir gultas veļai (un man ļoti patīk satīna gultas veļa no Stockmann), dvieļiem un parasti es pērku kaut ko, kas ir nepieciešams. Šoreiz arī nopirku virtuves piederumus mammai, viņai nepatīk šajās dienās pastaigāties pa Stokmannu.. Man arī nepatīk, bet ko lai dara? :D

In few words what you need to get in discount time: it's home stuff like towels, like their pillowcases.. Today I've bought some stuff to my mom for the kitchen.

Nu ko, kas attiecas uz make up, pirmajā stāvā ka vienmēr ir bijušās garas rindas.. Tik garas, ka uz kulinārijas nodaļu es izdomāju vispār neiet.. Bet bija labs piedāvājums tušām, varēja nopirkt divas YSL skropstu tušas pa 28 latiem, vai vienu Lancome pa 15. Ar YSL man kaut kā neiet, bet Lancome Hypnose ir manā mīļākā skropstu tuša! Tāpēc arī nopirku.


Well in make up floor there are always too much people.. But I've bought my all time favorite mascara Lancome Hypnose. This was the only stuff I've bought from beauty stuff.

Tā kā biju netālu no Oniks Beta veikala un jau biju nogurusi no cilvēku daudzuma Stockmannā, es sevi palutināju ar China Glaze nagu laku Luxe and Lush. Šī nagu laka ir no tām ko es sen vēlējos sev nopirkt un izmantošu to kā virskārtu. Šī nagu laka ir no Hunger games kolekcijas..


As I was near my favorite shop of nail stuff I went there and bought nail polish from Hunger games collection - China Glaze Luxe and Lush. I wanted this so much for a couple of weeks. I'm going to use it as top coat.

Un es pavisam aizmirsu pateikt, ka nopirku savam fočukam jaudīgo zibspuldzi, jo ziemas laikā man parasti nepietiek ar iebūvēto zibspuldzi, ceru tikt galā ar to, citādi nāksies iet uz fotokursiem :D.

And I've bought a new lightning for my camera. 'cause I think it's not enough with build in my camera. I'll try it out soon and I hope I'll like it..

Ceru, ka jums bija jauka diena!
Hope you had a great day!



You May Also Like

1 comments

  1. Būtu forši redzēt bildes ar laku uz nagiem. Kā diez izskatās virs kādas citas nagu lakas...

    ReplyDelete