Haul:: Nail Polishes

by - Sunday, September 30, 2012

Sveikas!/Hello gorgeous!

Vakardien nopirku daļu no nagu lakām no wishlist'a. Daudzas nagu laku kolekcijas vēl nav nonākušās līdz Latvijas tirgum un cenas arī ir palielinājušās.

Yesterday I partially have fulfilled my nail polish wishlist. But big part of nail polish collection is still not available in Latvia. And prices are now bigger..



Nopirku divas nagu lakas - O.P.I Pirouette My Whistle no pavasara kolekcijas un China Glaze Techno. Abas nagu lakas plānoju izmantot kā virskārtas. Redzēsim, kas no tā sanāks.



I've bought 2 nail polishes - O.P.I Pirouette My Whistle and China Glaze Techno. I'm planning to use this nail polishes as a top coat for painted nails.

Paņemu veikalā bukletu ar China Glaze nagu lakām, mans vīrs tagad sēž, skatās šo bukletu un smejas par laku nosaukumiem :D
I've got a leaflet of China glaze nail polishes, my hubby is sitting, watching this leaflet and laughing of nail polish names :D

Man vēl ir nelielā aptauja par to kurā valodā man rakstīt savu blogu? Es noteikti turpināšu to rakstīt angliski. Jautājums par to vai man to turpināt rakstīt latviski? Ir ideja pāriet uz krievu valodu. Tā kā ja kādām ir iebildumi vai ierosinājumi, laipni lūdzu!



You May Also Like

3 comments

  1. Nagu lakas izskatas burvigas :)
    Man jau patiktu, ja tu turpinatu rakstit latviski! :))

    ReplyDelete
  2. skatos, kādai ir bijušas veiksmīgas jauno nagu laku medības :P

    blogu vari rakstīt jebkurā valodā, kas tev šķiet ērta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vīrs pierunājis pirkt abas nagu lakas :)
      bet par valodām, tur jau tā lieta, ka nevaru izvēlēties :), gan jau pagaidām lai paliek tā kā ir :)

      Delete