Review:: My Favorite TV Shows. Top 5

by - Thursday, September 13, 2012


Drīz jau sāksies seriālu jaunā sezonā ASV. Iepriekšējas sezonas laikā ir beigušies daudzi seriāli, kurus es skatījos – House M.D, Desperate Housewives, Pan Am un drīzumā pateiks "visu labu" arī seriāls Breaking Bad. Tā kā esmu meklējumos kā pavadīt brīvus vakarus :). Tā jau sanācis, ka ar vīru mums ir dažādas seriālu gaumes. Ir tie, kurus skatāmies kopā, dažus viņš nevar izturēt, bet es skatos pati.

Well, the new fall season of TV shows is coming. And I thought I will tell you guys about my favorite TV shows. Last season of TV Shows was really the last for Desperate Housewives, House M.D. For Pan Am it was both – the first and the last one.. Soon will be season final of Breaking Bad.. So, currently, I'm searching for new interesting shows.


Te būs mans Top 5 :)/ Here is my Top 5 TV Shows

  1. Visu laiku favorīts ir seriāls LOST! Tas bija pirmais seriāls, kuru sāku skatīties. Ilgu laiku nebiju nekādus seriālus skatījusies.. Sāku skatīties, kad jau bija pieejama 3.sezona. Ne visai patika seriāla beigas, bet kopumā seriāls ir ļoti labs, ja kāds vēl nav skatījies (par ko es stipri šaubos) iesaku!

  1. All time favorite TV Show is LOST! Actually, it was the first TV series, I started to watch after a long period of time.. Started to watch it when it was available 3 seasons. The end of the show was not the best, but I like it anyways.
  1. Nākamais sarakstā atkal jau seriāls, kas jau ir beidzies. Tas ir Dr. House. Sāku to skatīties pati, vīrs pievienojies vēlāk. Nu nepatīk viņam seriāli par ārstiem, šīs bija izņēmums.

  1. The next TV Show is already finished too. It's House M.D. Started to watch it by myself, my husband started to watch it later. He just doesn't like shows about doctors. This TV Show is an exception.
O jā, ļoti smagi man rakstīt šo rakstu :D
Oh, this is really hard for me to write this post :D

  1. Trešo vietu vietu dala 2 seriāli: Desperate Housewives un Supernaturals. Protams, ka seriālu par mājsaimniecēm es skatījos pati, Supernatural skatāmies kopā ar vīru. Godīgi sākot, Supernaturālu pirmā sezona man ne visai patika, bet tā kā skatījāmies kopā ar vīru, vienkārši pieradu.



  1. On the third place there are 2 TV Shows (am I cheating? :D) – Desperate Housewives and Supernaturals.. Of course, the series about housewives I've watched by myself :). Supernaturals I'm watching with my husband. Well, I didn't really liked the first season..

  2. Ceturtajā vietā ir seriāls Dexter.

  1. On the fourth place is TV Show Dexter

  2. Un pēdējā vietā ir atkal divi seriāli – Pretty Little Liars un Gossip Girl. Gossip Girl sāku skatīties tikai šajā pavasarī, bet pa 2-3 nedēļām noskatījos visu, kas bija pieejams uz to brīdi. Ļoti žēl ka 6. sezona ir pēdējā.. Par Pretty Little Liars runāja liela daļā no youtuberu, paskatījos vienu sēriju un atkal noskatījos visu pirmo sezonu pāris dienu laikā..



  1. And on the last fifth place are again 2 TV Shows – Pretty Little Liars and Gossip Girl. Gossip Girl I started to watch only last spring, I've watched all the seasons during a couple of weeks. I'm a bit disappointed that 6th season will be the last for this show.
    Pretty Little Liars started to watch because of YouTube people talked too much about this series. So I decided to give it a try and again, watched first season in a couple of days.

Šis ir mans top 5. Nedaudz pārcentos un norādīju vairāk seriālus.. Skatos daudz ko, bet seriālu ko skatos pati palika ļoti maz un es ļoti ceru, ka tuvākajā laikā būs kāds cienīgs seriāls.

So, this is my top 5 (actually top 7 :D). Of course, I'm watching more TV Shows, but there are too small amount of really girly shows left. I hope this fall will be great new TV Shows!



Kādus seriālus jūs gaidāt šajā rudenī?
What shows are you looking forward to watching this Fall?

Paldies par veltīto laiku!
Thank you for your time!



You May Also Like

2 comments

  1. Šoruden es gaidu veselu kaudzi ar seriāliem :)Protams,
    Dexter ar 7.sezonu (un priecājos, ka nākošgad rudenī būs arī 8.sezona :)
    Hart of Dixie ar 2.sezonu
    Vampire Diaries ar 4.sezonu
    Once Upon a Time ar 2.sezonu
    Gossip Girl ar 6.sezonu (tiešām žēl, ka pēdējā sezona un pie tam vēl tikai ar 11 sērijām)
    Revenge ar 2.sezonu
    New Girl ar 2.sezonu (tik nenopietns seriāls sen nav redzēts :)
    2 Broke Girls ar 2.sezonu
    Bones ar 8.sezonu
    Castle ar 5.sezonu
    Don't Trust B**** in Apartment 23 ar 2.sezonu

    Kā arī esmu ieplānojusi ievērtēt šādus jaunus seriālus:
    The Neighbors
    Zero Hour
    Revolution
    Save Me
    Arrow
    Beauty and the Beast

    Izskatās jau dikti daudz, bet ja paralēli nodarbojas ar rokdarbiem vai gaida žūstošo nagu laku, tad ir tieši laikā :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mani kaut kā nepiesaistīja seriāls Bones, noskatījāmies ar vīru pāris sēriju un izdomājām, kā pietiek :)
      Dažus seriālus man būs jānočeko! Paldies par ieteikumiem ;)
      Par New Girl daudz kas labs ir dzirdēts.

      Delete