Review:: MUFE Rouge Artist Natural Lipstick N39 and MUFE Aqua Lip 18C lip liner

by - Wednesday, September 19, 2012

Domājāt turpināšu rakstīt par nagu lakām? Nē, šodien būs pārtraukums no tas tēmas. Šodien būs atsauksme par diviem produktiem, kurus iegādājos iepriekšējā MUFE seminārā - lūpu zīmuli Aqua Lip 18C un lūpu krāsu Rouge Artist Natural N39 (miniatūru).
Today I decided to make a break from nail polish collection review and just show oe lipstick and lip liner, which I've bought while visiting Aqua Rouge seminar a couple of weeks ago. The lipstick is in miniature size, but I have used this one while I was studying in MUFE school. Today's review is about Aqua Lip 18C lip liner and Rouge Artist Natural N39 lipstick.



Man ir pāris produktu gan no Aqua lip zīmuļiem, gan no lūpu krāsām. Lietoju tos produktus vairāk kā gadu. Izdomāju ka vajadzētu iegādāties citā krāsā gan zīmuli, gan lūpu krāsu. Tā kā oranžo lūpu krāsu izmantot katru dienu es neplānoju, N39 miniatūra man ir tieši tas kas ir vajadzīgs.
Tā kā lūpu krāsa ir mitrinoša, tā neturas uz manām lūpām diezgan ilgi. Pēc pāris stundām, ja ir dzerta kafija ir jākrāso lūpas pa jaunām. Bet ja lūpas ir aizpildītas pilnībā ar lūpu zīmuli (kas ir ūdensizturīgs), lūpu krāsa turēsies labāk. Lūpu krāsa nesausina lūpas, uzklājas ļoti labi un viegli.

As I've mentioned previously,  I've used this lipstick and lip liner while I was studying, but also I have products from this lineup in other colors. So I knew, the products are great. I'm not planning to use this lipstick's miniature very often, so this miniature will be enough for me for a long time.
This lipstick is in coral color, it's moisturizing, it doesn't last at my lips for a long time. I have to reapply lipstick after about 2 hours even if I had a drink. It's really moisturizing lipstick, there is no discomfort feeling when applied. And because of the texture it is easy to apply.

Nopirkt produktus var salonveikalā Poeticā , T/c Stockmann un T/c Spice.

Lūpu krāsas cena/Lipstick's price :: LVL15.00
Aqua Lip zīmuļa cena/ Aqua Lip liner price :: LVL 11.50

Paldies par veltīto laiku!
Thank you for your time!



You May Also Like

6 comments

  1. Ļoti skaists tonis! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. paldies!
      bet tas nav uz katru dienu, vairāk domāts siltajām vasaras dienām

      Delete
  2. помада тоже МУФ?? у меня есть одна красная МУФ. заказывала в тот единственный раз с американской Сефоры. классная такая. качество нравится.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ага оба продукта от МУФЕ, только помада - пробник, но я ей не часто пользуюсь и ее надолго хватит, на весну этот цвет в самый раз!

      Delete
    2. такой пробник огромный??

      Delete
    3. он не огромный, где-то треть от нормальной помады, но я им не часто пользуюсь, надолго хватит :)

      Delete