Review:: Maybelline Baby Lips 20-Grape Vine

by - Tuesday, September 25, 2012

Beidzot ir laiks uzrakstīt atsauksmi par Maybelline Baby Lips 20-Grape Vine lūpu balzāmu. Pie mums tas nav nopērkams un man nav informācijas vai vispār būs. Kārtējais kulta produkts nav pārdošānā..
Pasūtīju no ASV, gaidīju vairāk ka 3 nedēļas lai saņemtu to un beidzot tiktu to lietot.


Finally, I have more time and can review my recent purchase of Maybelline Baby Lips lip balm in Grape Vine. This lip balm is not available in Latvia. Bought it from eBay and waited to receive it for 3 weeks.



Iepakojums ir ērti lietojams, līdzīgs The Body Shop Born Lippy balzāmam, tikai cenu kategorijā šīs ir lētāks (bet nezinu cik tas maksātu pie mums). Lūpu balzāmam ir ļoti stipra smarža, smaržo pēc vīna vai vīnogām, man vispār šī smarža nepatika. Pieļauju domu, ka katram lūpu balzāmam ir sava smarža. Tā kā ja būtu iespēja izmēģināt citu lūpu balzāmu no šis sērijas, tas man patiktu vairāk.Mitrinošs efekts šim balzāmam ir ļoti labs. Kā bonuss šim balzāmam ir SPF 20. Lūpām dod nelielu toni, ko var redzēt uz swatch'ā un turas pavisam neilgi uz tām.


The packaging is really similar to The Body Shop Born Lippy lip balm, but the pricing is much less. It has pretty strong scent of red vine and I didn't like the smell of it. I think other lip balms from this series have different scent and I think other I could like more. I would love to try other lip balms from Maybelline. It moisturizes my lips very well and it has SPF 20 which is a huge plus. It gives to my lips a bit of color, but this color doesn't stay on my lips for long time.


You May Also Like

4 comments

  1. Nezinu kapēc. bet man ļoti iepatikās krāsu salikums. Tas tumši zaļais ar violeto ta smuki viens otru papildina. Šo gan es labprāt izmēģinātu, jo vīnogu sula un pašas vīnogas man ļoti garšo(tumšās). :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceru, ka tie būs pie mums kādreiz pārdošanā un varēsim visus pamēģināt ;)

      Delete
    2. Jā, es arī ceru, ka būs pie mums. Citādi liekas pārāk liela ņemšanās kaut ko tik mazu sūtīt caur internetu! :)

      Delete
    3. man arī ne visai patīk pasūtīt preci internetā... veicas ar to, ka vīrs lidos uz ASV oktobrī, uzrakstīšu viņam sarakstu ar to, ko vēlos, ja būs laiks, tad nopirks un atvedis :)

      Delete