Review:: Make Up For Ever Eye Prime

by - Wednesday, September 12, 2012

Šodien parādīšu vienu no acu ēnu bāzēm, ko lietoju ik pa laikam. Tā kā man ir normālā āda, nepieciešamības izmantot bāzi katru dienu man nav. Izvēlos to tikai ja makeupām būtu jāturas ļoti ilgi, ja ir plānots kāds pasākums.

Today I will show you one of my eyeshadow primers. The eyeshadow primers I don't use everyday, 'cause I don't have oily lids. I use it only if I make up to stay all day if I'm going to events.




Šis praimers ir parādījies pie mums iepriekšējā gada decembrī. Tad arī nopirku. Pirms šīs bāzes lietoju Urban Decay Primer Potion, pēc tekstūras tie ir ļoti līdzīgi. Vienīga atšķirība ir tādā, ka MUFE bāzei ir neliels daudzums spīduma iekšā, kuru uzklājot nemaz nevar redzēt. Šī bāze ir pieejamā vienā tonī - light beige (gaiši bēšs).
Aplikators ir līdzīgs MAC lūpu spīduma aplikatoram, to izmantot ir ļoti ērti.

This primer was released last year, and I've bought it just after release. Before this primer I user Urban Decay Primer Potion and will say the texture is pretty similar. The only one difference between this two primers is that MUFE has a bit of shimmer in it, but when it applies you can not see it, it goes invisible when blended. Primer is available in one universal light beige shade.
The applicator is looks like MAC's lipgloss applicator and it is really convenient to use it. 



Kā to lietot/ How to use it:

Uzklāj ar aplikatoru uz plakstiņa un ietušē ar pirkstu vai otu (vieglāk to izdarīt ar otu).
Apply it with doe-footed applicator on the lids and blend it with your fingertips or brush.

 Cena/Price: LVL 16.90

Product/produkts 10/10;
Texture/tekstūra 10/10;
Packaging/iepakojums 9/10.
Kādas acu ēnu bāzes lietojāt jūs? Ko par tām domājāt?
What brand's eye primers are you using? What do you think about it?
Paldies ka izlasījāt!Jauku dienu visiem!
Thank you for your time! Have a great day!

You May Also Like

4 comments

  1. Es lietoju Palladio bāzi. Man ir taukaina āda, līdz ar to nenoturīgākas ēnas mēdz ātri vien saiet tajā rievā uz plakstiņa, bet šī bāze mani vēl nekad nav pievīlusi. Nepatīk vienīgi tas, ka Latvijā nevar nopirkt, tāpēc jāpasūta internetā. Tāpēc sāku domāt, varbūt pamēģināt kādu citu. Esmu lasījusi labas atsauksmes par Artdeco, bet arī šo paturēšu prātā, ja nu apskrienas dūša sūtīt un gaidīt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jā, par ArtDeco lasīju daudz labu atsauksmju, bet pati to nelietoju. Vēl pie mums ir nopērkamā Too Faced Shadow Insurance, cenas ziņā ir labākā nekā MUFE un iepakojums ērtāk nekā ArtDeco.

      Delete
  2. O jā, es viennozīmīgi par Too Faced Shadow Insurance, kas turas pat uz maniem plakstiņiem, kas ar visām citām bāzēm saies rieviņās 100%, bet šī ir īsts brīnums:)

    esmu par to rakstījusi arī savā blogā:

    myvividvvorld.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ir arī man šis brīnums, bet lietoju reti, man ne visai patīk iepakojums, vairāk patīk bāzes ar aplikatoriem :)

      Delete