Review:: L'Oreal Infallible Eyeshadow in Innocent Turquoise

by - Tuesday, September 11, 2012

Sveikas/Hi EveryOne!

Tā kā es joprojām jūtos briesmīgi, kārtējo reizi pačīkstēšu par pasta darbu.. Vakardien bija atnācis paziņojums par to ka ir saņemts sūtījums, izdomāju aiziet līdz pastam šodien. 
Tagad iedomājāties sev pasta nodaļu, kas apkalpo lielāko daļu no Purvciema un vienu vienīgo cilvēku, kas izdod sūtījumus, pie kuras apmaksā rēķinus, sūta sūtījumus uz ārzemēm un noformē kredītus.. Varat iedomāties kādā tur šodien bija rinda??? Es nostāvēju rindā 40 minūtes.. Negribēju es iet projām, nedomāju ka rītdien kas mainītos.. Tā arī dzīvojam. Nostāvēt rindā pēc sūtījuma, kuru pastnieks neatnesa uz mājām...
Bet ir viens pozitīvs moments arī, nezinu, kā tas ir noticis, bet savā feelunique.com profilā es aizmirsu norādīt sava dzīvokļa numuru, bet sūtījums šodien veiksmīgi ir saņemts, hehe :D. Laikam, esmu vienīgais cilvēks mūsu mājā, kas sūta daudz un dikti un manu uzvārdu jau atceras :D.

Well, my post office work suck for no reason.. Today, just to receive a package (which must have been delivered at home) I've waited in line for 40 minutes.. But, I've finally got my purchase from feelunique.com, I accidentally have forgotten to write down my whole address, but the package successfully arrived today.. And I was so excited (for the package), so I used it today and I will show you my purchase.




Turpināšu čīkstēt.. :D 
Izpārdošanas laikā nopirku L'Oréal Paris Color Infallible acu ēnas no kolekcijas Miss Candy tonī Innocent Turquoise. Par ko čīkstēšu? Par to, ka kārtējo reizi jāpērk preci internetā, nevis pašmājās. Pie mums šī kolekcija ir nonākusi tikai daļēji - var nopirkt tikai nagu lakas un lūpu spīdumus. Ziemassvētkos palaidu garam iespēju iepazīties ar L'Oréal Paris Color Infallible acu ēnām, izdomāju ka vajadzētu tos pasūtīt :).

So, in summer sale I've bought L'Oréal Paris Color Infallible Eye Shadow from Miss Candy Collection in Innocent Turquoise. This collection is partially available in Latvia, but this eyeshadow are not available, but I thought I need to buy those.




Tātad notestēju uz sevis: ar otu klājas ļoti vāji, ar pirkstu ir labāk, bet man ir pieaudzēti nadziņi (pie kam ļoti gari), ne visai ērti uzklāt ēnas ar pirkstiem. Rakstīts ka turēsies uz actiņām 24 stundas, notestēt tik ilgi es nevarēju, bet turas bez bāzes diezgan labi. Iepakojums izskatās ka ir stikla bundžiņa, bet izrādījās tā ir no plastika. Iepakojuma noformējums izskatās līdzīgs Maybelline Color Tattoo, bet L'oreal acu ēnas ir par 0.5 gramu mazāk.



So, I tried to apply this eye shadows with brush, but it applies really sheer. The best application is with fingers. It is written on the jar they will stay on the lids for 24 hours, but I never wear make up for so long. It stays on my lids very well. The packaging is plastic, but I thought it will be a glass jar. The design of the jar looks like Maybelline Color Tattoo's, but L'oreal eye shadow has less product in the jar.

Manas nopirktas acu ēnas ir tirkīza krāsā ar spīdumiem. Iepakojumam ir papildus melnais vāciņš, lai aizvērtu acu ēnas un tas neizžūstu. Uzklājot acu ēnas nebirst, tekstūra ir ļoti maigā un līdzīga sviestam.Šis acu ēnas ir ļoti labs produkts priekš mass-market produkta. Cena ir ļoti laba, samaksāju par to ap 6 mārciņām.


These eyeshadow are in Turquoise color with a bit of shimmer in it. These jars also come with a plastic insert, which helps keep the powder pressed down tightly and prevents eyeshadow from drying. It applies with no fallout and the texture is so buttery. This is a great mass market product. The pricing is really good, retails from feelunique.com for about a 6 pounds.

Vai mēģinājāt šīs acu ēnas? Ko par tam domājāt?

Have you tried these shadows? What do you think about it?

Paldies par veltīto laiku! Jauku dienu visiem!
Thank you for your time! Have a great day!







You May Also Like

8 comments

  1. Tonis ēnām ir ļoti skaists. Tieši L'oreal krēmveida ēnas nav mēģinātas jo tas jau pie mums nav nopērkamas un ar interneta sūtījumiem es nedraudzējos :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ziemassvētkos pie mums bija nopērkami daži šo acu ēnu toņi, bet es uzzināju vēlu par tam un nebija lielās izvēles.. tie bija limited edition pie mums :( un nemaz netika reklāmēti

      Delete
  2. Paldies par rakstiņu,sakārdināji.Īsu brīdi šīs acu ēnas bija nopērkamas Eurokos veikalā,tur bija pelēks,zaļš un zeltīts tonis,izvēle protams smieklīga,bet vakar,kad biju tajā veikalā,man pateica,ka šo ēnu vairāk nav un nebūs.Colour tatoo arī nevar nopirkt,cik bēdīgi pie mums ar kosmētiku! (((((

    ReplyDelete
    Replies
    1. vismaz ir interneta veikali, no kuriem var pasūtīt tos pie mums.. citādi būtu vispār bēdīgi.

      Delete
  3. очень красивый цвет. люблю его добавлять как акцент в уголки глаз)

    ReplyDelete
    Replies
    1. а мне он вот не особо подошел. хотя под какое-нибудь платье можно его использовать. но сами тени просто супер!

      Delete
    2. соло носить наверное только летом. а так к ним подводка просится. попробуй в качестве акцента во внутренний уголок глаза к бронзовым или коричневым тонам.может понравится такой вариант?))

      Delete
    3. надо будет попробовать!
      я все еще жду вторые кремовые Лореаль.. никак не дождусь..

      Delete