Review:: Eyelash Curlers - Lancome&MAC

by - Sunday, September 16, 2012


Šodienas raksts būs diezgan īss, tas būs par skropstu veidotājiem. Sen jau solīju par tiem uzrakstīt. Šodien tam ir piemērots laiks.
Sāksim ar to, kāpēc es tos izmantoju - man ir garas skropstas, bet tie ir tik taisni, ka vienkārši prasās pēc skropstu veidotāja. Sāku tos lietot aptuveni 2 gadus atpakaļ. Lietoju katru dienu, pirms skropstu tušas uzklāšanas. Parasti ieveidoju skropstas uz viena acs,uzklāju tušu, pēc tam uz otra. Tā ir vieglāk un labāk ieveidošana turas.

Today will not be a long post, it will be about lash curlers. I promised to write a review a long time ago. Now, it's time.
Let's start with why I started to use eyelash curlers - I have really long lashes, but they are completely straight. That's why I use it, started to use it about a couple years ago. I use it everyday before I use mascara. I use it on one eye, than I use mascara, and than I'm curling another eye. This way it is easier to use it and the curls are longer in place.




Pirmais skropstu veidotājs man bija Lancome, bet es tik daudz labu dzirdēju par MAC veidotāju, ka izdomāju ka vajadzētu man to nopirkt un pavisam nenožēloju. Tās labāk ieveido skropstas.

The first lash curler I've bought was Lancome lash curler. But I've heard so much good about MAC lash curler, so I thought I need to have both. And I use more MAC lash curler. This one works for my lashes better.


Komplektā katram veidotājam ir papildus gumija. Mainās tie diezgan vienkārši. Es vēl neesmu mainījusi tas, bet Lancome skropstu veidotājam jau būtu gumiju jāmaina, jo tā jau ir izlietojusies.

Every lash curler has a spare rubber in case you will need to change it. The change is really simple. I haven't changed this rubbers, but my Lancome lash curler desperately needs a change.


Un protams, tāpat ka jūs mazgājāt savas otas vismaz reizi nedēļā, skropstu veidotāju arī ir jātīra, jo uz tā paliek skropstu tuša un lainers..

And of course, you will need to clean your lash curler as you wash your brushes every time you wash your brushes.

Paldies par veltīto laiku!
Thank you for your time!



You May Also Like

2 comments

  1. Šiti nesapratu, kā uz skropstu ieveidotāja var palikt skropstu tušas un lainera pēdas, ja skropstas veido nekrāsotas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. man uz skropstu veidotāja paliek lainers, jo veidoju skropstas, kad acis jau uzkrāsotas, paliek uz gumijas

      Delete