Review:: Revlon Sugar Frosting Colorburst Lip Butter

by - Tuesday, August 14, 2012

Sveiks visiem!

Olimpiāde ir cauri un māsa ar saviem bērniem ir aizbraukusi uz mājām, tāpēc man parādījies nedaudz laika blogam.
Šodienas raksts būs par Revlon lūpu sviestkrēmiem. Labāk tagad nekā nekad, vai nē?

 
Hello EveryOne!

Ok, the Olympics is over, my sis and her kiddos are back home and I finally have some time for my blog.
Today’s post will be about Revlon Lip Butter. Better late than never, right?!


Nezināmu iemeslu dēļ Revlon kosmētiskie produkti nav pieejami Latvijā, tos es varu iegādāties tikai internetā. Tā kā man bija problēmas ar pasta piegādi, tikai divas nedēļas atpakaļ es nolēmu pasūtīt kaut ko savam priekām.
Gandrīz jau gadu atpakaļ ir parādījies šis produkts, par kuru sajūsmā daudzi cilvēki un arī tāpēc es izdomāju tos izmēģināt.
Nopirku tikai vienas krāsas lūpu sviestkrēmu lai izmēģinātu to un izlemtu vai ir vērts pirkt vēl. Kopumā ir 20 toņu sviestkrēmi, manēja toņa nosaukums ir Sugar Frosting. Šis sviestkrēms ir bēšs ar rozā toņu un ar nelielu spīduma daudzumu. Iepakojumā ir daudz tumšākā krāsa, bet uzklājot to uz lūpām, tas ir gandrīz neredzams, tas dod nedaudz krāsas un spīduma (kā lupu spīdums). Uzklāt to ir ļoti vienkārši tā konsistences dēļ. Tas mitrina manas lūpas, bet es gaidīju ko citu.. Gaidīju ka tas mitrinās manas lūpas daudz vairāk.


For some reasons Revlon is not available for sale in Latvia, I can only buy it online. But, since, I've had problems with post delivery, only 2 weeks ago I have decided to buy some products online.
So, for almost a year now so much people were raving about this lip butters and I decided to give them a try.
Bought only one lip butter shade for a try. As I read there are 20 shades available. My current Lip Butter is in Sugar Frosting. This lip butter is brown with pink undertone in it with a bit of shimmer. It applies really sheer and gives to my lips a bit of color and shine. It's easy to apply because of it's consistency. Because of it's not a lipstick, but is a lip butter it stays on my lips only for a couple of hours. It moisturizes my lips, but I thought it would be more moisturizing.

Augšējā iepakojuma daļa ir caurspīdīgā, tāpēc, ja man būtu vairāki šie produktu toņi, būtu vieglāk izvēlēties vajadzīgo. Un man arī patīk ka tie smaržo, tie smaržo ka vaniļa un šokolāde.

Kopumā, es uzskatu, ka šis ir labs produkts savā cenu kategorijā. Ar prieku pamēģinātu arī citus toņu, ja būs tādā izdevība.

The top of case of lip butter is clear, so if you'll have more of them, you will not have a problem with selecting a needed shade. And lip butter smells like vanilla chocolate to me.

Overall, it's a good product for that price range. I would like to try some colors as well.

Paldies ka izlasījāt!
Thank you for your time!



You May Also Like

0 comments