Maybelline Haul

by - Tuesday, August 21, 2012

Vakardienas rakstā es pieminēju, ka veikalos Drogas ir akcija – nopērkot 2 acu produktus no Maybelline, pie kases kā dāvanu tu saņemsi Maybelline Color Tattoo 24HR krēmveida acu ēnas. Šīs acu ēnas nav pieejamās brīvā pārdošanā Baltijas valstīs, lai tos pamēģinātu un izlemtu vai pasūtīt tos internetā man bija jāiegādājas tos..
Par sevi pateikšu to, ka es lietoju tikai profesionālās acu ēnas. Es pat nezināju “mass market” produktu cenas, ejot uz veikalu. Bet kā ir lasīts un redzēts produkts ir labs un es to ļoti vēlējos to iegādāties.
Kā es redzu šo akciju no Maybelline – nopērc divus nevajadzīgos produktus un saņem kā dāvanu to ko vēlējies nopirkt. Kāpēc L'oreal koncerna pārstāvniecība tā nemīl Baltijas valstu sievietes? Es piedalījos vienā fokus grupā, tad jau zināju ka Color Tattoo acu ēnas eksistē un pajautāju kad tos arī pie mums varēs iegādāties. Dabūju atbildi, ka pie mums sievietes acu ēnas nepērk, tāpēc diez vai tie būs pie mums. Nu ja, ar tādu attieksmi tālu mēs netiksim. Viņi pat nav mēģinājuši tirgot tos šeit.. Vispār, salīdzinot preču klāstu pie mums un ārzemēs, man liekas ka preču klāsts pie mums vispār nav mainījies kādus gadus piecus.. Vismaz tagad līdz mums ir nonākušas nagu lakas ar jaunu dizainu.. 

Yesterday in my blog I've mentioned that in our cosmetic shops there is a promotion from Maybelline – buying 2 products from Maybelline, you will get Maybelline Color Tattoo 24HR. This eyeshadows are not available for individual sale in Latvia, so it was good to get them and give them a try. I am the person, who mostly uses professional make up, like I'm buying MAC and Make Up for ever mostly, but I always wanted to try this Color Tattoo eyeshadows, 'cause everyone raved about them.
For me this promotion is like buy 2 unneeded products and get what you need...


Ķersimies pie pirkumiem... Man bija jāiet uz diviem veikaliem Drogas, jo man tuvākajā izvēle nebija diez cik laba.. Nopirku tur 2 acu ēnas, kurus nemaz neplānoju lietot, domāju ka kā vienmēr atdošu māsai, neesmu vēl izdomājusi.

I went in one of the nearest shops, there wasn't the best product choice, so I bought 2 eyeshadows, which I will not open or swatch, maybe I will give them to my sister.. I haven't decided yet.
I wanted to have another Color Tattoo, I needed to go to another shop.. I am a crazy person I would say.

Citā veikalā bija pieejami acu zīmuļi, nopirku divus Expression Kajal Gentle precision eyeliners - 40 silver grey(sudraba pelēks) un 35 white (balts).

I bought 2 Expression Kajals Gentle precision eyeliners – one in 40 silver grey, second is in color 35 white.

Un te būs jau vairākas reizes pieminētas acu ēnas:
Samaksāju par pirkumiem ap 11 latiem lai iegūtu tos.. 
40 Permanent Taupe un 05 Eternal Gold. Tā kā par šo akciju var uzzināt tikai veikalos Drogas vai Maybelline Facebook mājas lapā, neviens par to nezina.. Es nobrīnījos, ka veikala pārdevējas par to ir lietas kursā.. Ir 5 toņu izvēle – 2 kas ir man, vēl ir gaiši zils, violets un pēdējo es neatceros :). Man ļāva izvēlēties toni, bet akcijas beigās izvēlēties vairs nebūs iespējams.
Es uzrakstīšu atsauksmes par tiem tiklīdz notestēšu tos. Man ir MAC Treasure hunt Paint Pot, līdzīgs Maybelline Emerald gold, mēģināšu salīdzināt to tekstūru un krāsu atdevi..
Un vēl toņu nosaukumi ASV un Eiropā atšķiras.

 
I spent about 11 lats ($23) to get two Maybelline Color Tattoos 24Hr.
And two Color tattoo's
40 Permanent Taupe and 05 Eternal Gold. I will review these eyeshadows as soon as I will test them on me. I have MAC Treasure hunt Paint Pot, it is a bit similar to Maybelline Emerald gold, I might review them together.. And one more thing I understand while writing this post – the names of Color Tattoo eyeshadows in Europe and in US are different – marketing...






Paldies ka izlasījāt!
Thank you for your time!



You May Also Like

4 comments

  1. Taupe tonis dievīgs! Apsveicu ar pirkumiem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. paldies!
      sen uz skatījos, jau domāju pasūtīt no feelunique..

      Delete
  2. Люб, как тебе эти тени, которые не кремовые?

    ReplyDelete
    Replies
    1. а я не знаю, я их отдала сестре. она говорит, что хорошие :)))

      Delete